Casal d’estiu

Cuinar amb aliments malbaratats, fer olis relaxants, descobrir els aliments amb els 5 sentits o salvar el planeta en el nostre Escape Room són algunes de les propostes del projecte educatiu per a infants i joves de Casals d’estiu, d’entre 3 i 16 anys.

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Deixeu anar la vostra imaginació per crear una obra artística amb pigments naturals i amb estampació natural!

Coneixes algun aliment blau? Has tastat la ruca? Gaudeix d’una aproximació sensorial i científica als aliments a través dels 5 sentits.

Escollirem els aliments que més ens agradin per crear el nostre plat ideal! També, visitarem l’hort.

Coneixerem diferents plantes aromàtiques amb usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari.

Tinta invisible, ous que boten, llimonada rosa… i molts més experiments!

Un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves divertides per prendre consciència de la importància de la problemàtica del malbaratament.

Aconsegueix els superpoders i gaudeix de l’esport, la natura i del menjar sa amb la companyia de l’I-Verd, el nostre extraterrestre!

Vols ser ambaixador/a d’un planeta saludable? Gaudeix de l’esport, la natura i del menjar sa amb la companyia de l’I-Verd, el nostre extraterrestre.