Escape Rooms

Us presentem dos jocs d’escape únics! L’Escape Food 2050 ha estat nominat a millor sala original d’Espanya! Només has de fer la compra al supermercat i paga-la l’any 2050. T’hi atreveixes? És un escape room de ciència-ficció amb el que veure com comprar i viure l’any 2050.

Voleu jugar una partida escape room en família o celebrar un aniversari infantil? És possible a l’Escape Food Junior amb capacitat per a més de 20 persones! Entreu a la nau espacial i salveu el món! Combina la teva partida amb una visita a l’exposició!

ESCAPE FOOD 2050

Fes la compra al supermercat i paga-la l’any 2050. T’hi atreveixes? El primer Escape Room del món sobre alimentació que et farà riure i pensar!

Fes la compra i viatja fins l’any 2050, no paguis perquè ja ho pagaras aleshores! Podràs escapar-te d’aquest supermercat futurista?

És una activitat per a persones majors de 15 anys*, cada partida té una durada de 60 minuts, i es juga en grups de 2 a 6 persones.

També pots combinar l’Escape Food amb la visita a l’exposició i els altres tallers i activitats que proposem.

T’atreveixes a fer la compra i escapar-te’n abans d’una hora?

En cas que els horaris disponibles no s’ajustin a les vostres necessitats, truqueu-nos al 93 551 17 66 o escriviu-nos a escapefood2050@menjaactuaimpacta.org

*Els infants a partir d’15 anys han d’anar acompanyats de dues persones adultes. A partir dels 16 anys poden venir sols/es.

ESCAPE FOOD JUNIOR

VOLEU SALVAR EL PLANETA? LES MISSIONS US ESPEREN!

Treballeu en equip, busqueu pistes, solucioneu enigmes i apreneu com fer un món millor! Un Escape Room únic on podeu venir en família, amb amics o bé per celebrar un aniversari!

Entreu a la nau espacial i adquirireu els poders que us ajudaran a salvar la Terra! Aprendreu la importància de reduir el malbaratament, de produir menys envasos, de menjar peix de forma sostenible i de comprar productes de proximitat.

L’Escape Food Junior està destinat a famílies, alumnat d’escoles i a infants i joves en general que vulguin passar una bona estona, celebrar un aniversari…