Escape Room

Escape Food 2050 és un escape room de ciència ficció en què t’endinsaràs en un supermercat del futur, situat a les mateixes instal·lacions de l’exposició. Combina la teva visita a l’exposició amb una partida!

El primer Escape Room del món sobre alimentació sostenible i saludable!

A les mateixes instal·lacions de l’exposició Menja, Actua, Impacta, trobaràs l’Escape Food 2050: un joc d’Escape Room en què estaràs atrapat per una compra insostenible… Podràs escapar-te d’aquest supermercat futurista?

És una activitat per a persones majors d’11 anys*, cada partida té una durada de 60 minuts, i es juga en grups de 2 a 6 persones.

També pots combinar l’Escape Food amb la visita a l’exposició i els altres tallers i activitats que proposem.

T’atreveixes a fer la compra i intentar escapar-te’n?

*Els infants a partir d’11 anys han d’anar acompanyats de dues persones adultes. A partir dels 15 anys poden venir sols/es.

ESCAPE FOOD JUNIOR

LES MISSIONS PER SALVAR EL PLANETA US ESPEREN!

Treballeu en equip, busqueu pistes, solucioneu enigmes i apreneu com fer un món millor! Un Escape Room únic!

Entreu a la nau espacial i adquiriu els poders que us ajudaran a tenir cura de la Terra a través de la vostra alimentació… Aprendreu la importància de reduir el malbaratament, de produir menys envasos, de menjar peix de forma sostenible i de comprar productes de proximitat.

L’Escape Food Junior està destinat a famílies, alumnat d’escoles i a nois i noies en general que vulguin passar una bona estona, celebrar un aniversari…