Plantes salvatges i remeieres

Coneixerem diferents plantes aromàtiques amb usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Nois i noies d’entre 9 i 12 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
Preu195 € per grup (inclou la visita a l’exposició)

Descobrint plantes salvatges!

Coneixerem diferents plantes aromàtiques que poden tenir usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari i per les abelles.

Quines són les plantes que ens ajuden a estar sans i fer plats més saborosos? A més de per cuinar, ens poden ajudar les plantes a altres coses?

A la ciutat, pel parc, al camp… podem trobar plantes comestibles que desconeixem o ni tan sols ens fixem. Amb el taller coneixerem diferents plantes aromàtiques que poden tenir usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari i per les abelles.  Fer olis relaxants, saquets d’olor són usos de les plantes que ens fa feliços.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.