Plantes salvatges i remeieres

Coneixerem diferents plantes aromàtiques amb usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Nois i noies d’entre 9 i 12 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuGrup: 170€
A partir de 20 infants, 8,5 € per persona (inclou visita comentada a l’exposició)

Descobrint plantes salvatges!

Coneixerem diferents plantes aromàtiques que poden tenir usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari i per les abelles.

Quines són les plantes que ens ajuden a estar sans i fer plats més saborosos? A més de per cuinar, ens poden ajudar les plantes a altres coses?

A la ciutat, pel parc, al camp… podem trobar plantes comestibles que desconeixem o ni tan sols ens fixem. Amb el taller coneixerem diferents plantes aromàtiques que poden tenir usos culinaris, aromàtics, terapèutics… i la importància que tenen en el sistema alimentari i per les abelles.  Fer olis relaxants, saquets d’olor són usos de les plantes que ens fa feliços.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

*Les activitats per a casals d’estiu estaran disponibles des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!