El projecte educatiu

Propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes per potenciar competències i habilitats al voltant de l’alimentació sostenible i saludable.

Millors decisions alimentàries

Coneixement, comprensió i compromís per promoure la presa de consciència

Quin model d’alimentació volem?

Centres educatius i esplais, passeu a l’acció!

Ens enfrontem a una emergència planetària global, amb una crisi alimentària agreujada pel canvi climàtic, importants problemes de malbaratament d’aliments, de sostenibilitat, de salut, de fam, desnutrició, sobrepès, desigualtats i injustícies alimentàries, entre d’altres.

L’alimentació és un factor clau per avançar cap a la sostenibilitat de la vida humana al planeta.

La necessitat que les persones -especialment els infants i joves- tinguin millors opcions alimentàries mai havia estat tan important.

El mètode més viable és a través del coneixement, la comprensió i el compromís cap a una alimentació sostenible, saludable i accessible per a tothom. Et sumes al canvi?

El programa educatiu de MENJA, ACTUA, IMPACTA incorpora activitats i recursos de tota mena. Un Escape Room infantil, activitats per a conèixer d’una forma molt diferent i innovadora allò que mengem cada dia, un joc d’enigmes… La varietat d’opcions i eines que oferim no té límit!

A més, les activitats estan segmentades segons franges d’edat, de manera que segur que trobeu allò que busqueu pels infants i joves del vostre centre educatiu o esplai. Animeu les noves generacions a sumar-se al canvi individual que els permetrà connectar amb l’acció col·lectiva!

Col·laboradors

Les activitats d’aquest projecte educatiu han estat realitzades per Fundesplai amb la col·laboració de: