Inici > Exposició


Benvinguts a l’Exposició

SALUT PER A LES PERSONES
I EL PLANETA

El sistema alimentari és una de les primeres causes de la crisi ambiental i social que vivim. Ens cal canviar, especialment, la forma amb què produïm, distribuïm i consumim els aliments.

L’exposició ens proposa un viatge en el que descobrirem que MENJANT podem contribuir a crear un demà més saludable i sostenible, per a les persones i pel planeta.

Espai 1

ESPAI AUDIOVISUAL

El recorregut comença amb un espai audiovisual immersiu en el que el visitant
es veu envoltat per tres pantalles gegants en les que es projecta un vídeo introductori on es plantegen els grans reptes de l’alimentació sostenible i les seves alternatives.

Descobreix a ritme de rap l’impacte de l’alimentació en un futur sostenible.

Veure vídeo

Espai 2

ESPAI EXPOSITIU

El sistema alimentari és complex i hi intervenen molts actors a escala local i
internacional; tot i així, podem ajudar a fer que les coses canviïn. Si canviem els nostres hàbits de consum alimentaris, els agents productors i distribuïdors ho hauran de fer també.

Per on començar a actuar? Aquest espai et convida a aprofundir en els grans
reptes que tenim per a adoptar una alimentació sostenible.


Els 5 grans reptes

Espai 3

ESPAI DE REFLEXIÓ

“És un espai interactiu que detecta el nombre de persones que es troben a la sala i calcula automàticament els beneficis ambientals que suposaria que aquestes persones prenguessin determinades decisions com, per exemple, reduir el consum de carn a un dia a la setmana.”

Entrades

Espai 4

EL MERCAT DE SOLUCIONS

És un espai per descobrir el que s’està fent i el que tu pots fer perquè la nostra manera
d’alimentar-nos deixi de ser part del problema i esdevingui part de la solució.

No hi ha un sol camí, hi ha moltes solucions possibles. L’espai inclou des d’exemples de canvis tecnològics en l’alimentació o els envasos, fins a exemples d’iniciatives per reduir el malbaratament o promoure el consum de proximitat. També presenta l’activitat d’organitzacions que treballen per l’alimentació sostenible.

Explorar continguts

Espai 5

ESPAI INTERACTIU

Mentre recorren l’Exposició, els visitants poden accedir a una aplicació que els permet expressar les seves opinions sobre els continguts i els seus compromisos de canvi.

Els resultats de la participació dels visitants es visualitzen en una pantalla de l’Exposició i a la plataforma digital.

Entrades

Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA

ON SOM

Com arribar-hi