MENJA, ACTUA, IMPACTA és la primera acció del projecte DEMÀ, una iniciativa impulsada per Fundesplai que pretén crear un espai d’activació i transformació personal i col·lectiu, centrat en dos grans eixos: la sostenibilitat i la convivència.

Demà. un espai
de reflexió i acció

DEMÀ vol ser un espai que convidi a repensar com volem viure en el planeta i com volem viure amb els altres en el planeta. Un espai que cridi a l’acció davant l’emergènciaclimàtica i social, que ens mobilitzi a imaginar i construir un futur més just i sostenible.

DEMÀ serà el paraigua d’un seguit d’accions dirigides a dinamitzar la presa de consciència sobre els grans reptes als quals s’enfronta la humanitat, i a impulsar l’acció col·lectiva per canviar un món construït en la lògica del domini per un altre de basat en l’ètica de la cura.

FUNDESPLAI, EDUCACIÓ PER A LA
SOSTENIBILITAT I LA CONVIVÈNCIA

Fundesplai és dipositària de més de 50 anys de treball dedicat a l’educació dels infants i els joves, l’enfortiment del tercer sector i la millora del medi ambient, amb la promoció de la ciutadania i la inclusió social amb voluntat transformadora.

Ara, davant de l’emergència social i ambiental que vivim, Fundesplai té la voluntat d’anar més allà en la difusió de la seva missió.

Per a Fundesplai, DEMÀ és una oportunitat de projectar els seus valors i experiència amb l’impuls d’un projecte d’impacte local i global, partint de l’àmplia comunitat educativa i social vinculada a l’organització i treballant en estreta col·laboració amb altres institucions i organitzacions locals i internacionals.

Fundespla en Xifres : 2021


IMPACTE TOTAL DELS PROGRAMES / 261.740 PARTICIPANTS

PROGRAMES ESCOLARS / 1.427 ESCOLES / 104.021 PARTICIPANTS

133 ESPLAIS I PROJECTES LLEURE / 42.052 PARTICIPANTS

PROGRAMES DE FORMACIÓ I EDUCACIÓ AMBIENTAL / 55.260 PARTICIPANTS

SUPORT TERCER SECTOR / 1.045 ENTITATS