Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

Edat recomanada Nois i noies de 9 a 12 anys
Persones per grupL’Escape es juga amb 4 equips simultàniament, mínim 12 infants i fins a un total de 26 infants
LlenguaCatalà o castellà
Preu per partida144€ per un grup màxim de 12 infants.
A partir de 12 infants, 12 € per persona (inclou visita comentada a l’exposició)

DESCRIPCIÓ

Un Escape Room únic!!

Les missions per salvar el planeta us esperen! Treballeu en equip, busqueu pistes, solucioneu enigmes i apreneu com fer un món millor! Entreu a la nau espacial i adquiriu els poders que us ajudaran a tenir cura del planeta a través de la vostra alimentació… Un Escape Room únic!

Els jocs d’escape posen en marxa moltes competències i habilitats com la cooperació, el treball en equip i el pensament creatiu per fer del món un lloc més sostenible. Una activitat immersiva, original i didàctica en què tot el grup classe podreu jugar, aprendre i divertir-vos un munt.

També aprendreu la importància de reduir el malbaratament, de produir menys envasos, de menjar peix de forma sostenible i de comprar productes de temporada i proximitat.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquesta activitat i també de la visita comentada a l’exposició.

*Les activitats per a casals d’estiu estaran disponibles des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb el taller o sortida que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.