MENJA, ACTUA, IMPACTA és la primera acció del projecte DEMÀ, una iniciativa impulsada per Fundesplai que pretén crear un espai d’activació i transformació personal i col·lectiu, centrat en dos grans eixos: la sostenibilitat i la convivència.

Demà. un espai
de reflexió i acció

DEMÀ vol ser un espai que convidi a repensar com volem viure en el planeta i com volem viure amb els altres en el planeta. Un espai que cridi a l’acció davant l’emergència climàtica i social, que ens mobilitzi a imaginar i construir un futur més just i sostenible.

DEMÀ serà el paraigua d’un seguit d’accions dirigides a dinamitzar la presa de consciència sobre els grans reptes als quals s’enfronta la humanitat, i a impulsar l’acció col·lectiva per canviar un món construït en la lògica del domini per un altre de basat en l’ètica de la cura.

FUNDESPLAI, EDUCACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT I LA CONVIVÈNCIA

A Fundesplai tenim més de 50 anys de treball dedicat a l’educació dels infants i els joves, l’enfortiment del tercer sector i la millora del medi ambient, amb la promoció de la ciutadania i la inclusió social amb voluntat transformadora.

Ara, davant de l’emergència social i ambiental que vivim, tenim la voluntat d’anar més enllà en la nostra missió.

Per a nosaltres, DEMÀ és una oportunitat de projectar els nostres valors i experiència amb l’impuls d’un projecte d’impacte local i global, partint de l’àmplia comunitat educativa i social vinculada a l’organització i treballant en estreta col·laboració amb altres institucions i organitzacions locals i internacionals.