Els superpoders saludables

Aconsegueix els superpoders i gaudeix de l’esport, la natura i del menjar sa amb la companyia de l’I-Verd, el nostre extraterrestre!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Infants entre 3 i 5 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuA consultar

El planeta saludable de l’I-Verd!

L’alumnat es transformarà en extraterrestres i tindrà una missió: portar a la Terra les claus per tenir una alimentació saludable i un planeta sostenible.

L’I-Verd és un extraterrestre que en sap molt sobre el medi ambient i proposa un recorregut al voltant de quatre eixos per tenir una vida sana i saludable. Ensenya als infants com menjar sà, a gaudir de la natura, a fer esport i compartir amb amics i amigues.

Per fer l’activitat, els infants es distribueixen en grups per descobrir i superar una sèrie de proves i, finalment, adquirir els superpoders!

Es proposa una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.