Exploradors i exploradores dels aliments

Coneixes algun aliment blau? Has tastat la ruca? Gaudeix d’una aproximació sensorial i científica als aliments a través dels 5 sentits.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Infants entre 3 i 5 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuGrup: 170€
A partir de 20 infants, 8,5 € per persona (inclou visita comentada a l’exposició)

Descobreix els aliments amb els 5 sentits!

Explorarem les textures, els colors, les olors, els gustos i fins i tot els sons d’alguns aliments. Una experiència per conèixer millor els aliments!

Som exploradors i exploradores dels aliments i els anem a conèixer amb els 5 sentits! No només mengem amb la boca, també ho fem amb els 5 sentits. Què us agrada menjar? Us agrada l’olor que fa? I el color?

En aquesta activitat explorarem les textures, els colors, les olors, els gustos i fins i tot els sons d’alguns aliments. Comprendrem els motius darrere d’algunes d’aquestes sensacions i com es produeixen.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

*Les activitats per a casals d’estiu estaran disponibles des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!