#Foodwastehero

Un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves divertides per prendre consciència de la importància de la problemàtica del malbaratament.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Nois i noies de més de 12 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuGrup: 170€
A partir de 20 infants, 8,5 € per persona (inclou visita comentada a l’exposició)

Detectius per a combatre el malbaratament alimentari

Joc d’enigmes per a convertir-te en expert/a en la temàtica.

El malbaratament alimentari és un fenomen global que també té lloc a casa nostra. Trobar-hi solucions de formes creatives és de vital importància per a reduir la nostra petjada alimentària. 

Un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves divertides ens faran prendre consciència de la importància de la problemàtica. També ens convidarà a ser activistes per a reduir el malbaratament alimentari a casa nostra i al nostre entorn.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

*Les activitats per a casals d’estiu estaran disponibles des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!