Gimcana saludable

Vols ser ambaixador/a d’un planeta saludable? Gaudeix de l’esport, la natura i del menjar sa amb la companyia de l’I-Verd, el nostre extraterrestre.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Infants entre 6 i 10 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuGrup: 170€
A partir de 20 infants, 8,5 € per persona (inclou visita comentada a l’exposició)

L’I-Verd vol que salvem el planeta!

Els infants seran els millors ambaixadors d’un planeta saludable i descobriran el mon de les proteïnes vegetals mitjançant jocs i activitats lúdiques.

Tenir un planeta sostenible passa per conèixer i descobrir els nutrients dels aliments i el que ens aporten. És important entendre els usos de les plantes per minimitzar els materials no compostables i adaptar els nostres àpats a la temporada.

El grup passarà per diferents espais, des del rocòdrom a l’hort, amb una missió clara: ser ambaixador/a d’un planeta saludable.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

*Les activitats per a casals d’estiu estaran disponibles des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!