Gimcana saludable

Vols ser ambaixador/a d’un planeta saludable? Gaudeix de l’esport, la natura i del menjar sa amb la companyia de l’I-Verd, el nostre extraterrestre.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Infants entre 6 i 10 anys
Persones per grupEntre 20 i 25 persones per grup
Durada1h 30 min
LlenguaCatalà
PreuA consultar

L’I-Verd vol que salvem el planeta!

Els infants seran els millors ambaixadors d’un planeta saludable i descobriran el mon de les proteïnes vegetals mitjançant jocs i activitats lúdiques.

Tenir un planeta sostenible passa per conèixer i descobrir els nutrients dels aliments i el que ens aporten. És important entendre els usos de les plantes per minimitzar els materials no compostables i adaptar els nostres àpats a la temporada.

El grup passarà per diferents espais, des del rocòdrom a l’hort, amb una missió clara: ser ambaixador/a d’un planeta saludable.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.