Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general; esplais i casals; Entitats i empreses
Persones per grup25 com a màxim
Durada60 minuts
LlenguaCatalà, castellà i anglès
Preu12 euros per persona*
*Consulta els descomptes

DESCRIPCIÓ

Centres educatius, esplais, famílies, empreses, entitats, particulars, etc. tothom és benvingut a l’exposició, apte per a tota mena de públic!

L’alimentació sostenible, saludable i equitativa és un factor clau per combatre l’emergència climàtica i social que vivim.

Si esculls l’opció de visita comentada, podràs aprofundir més en els continguts de l’exposició. El dinamitzador/a t’acompanyarà per adaptar la visita als teus interessos i coneixements. Li podràs fer totes les preguntes que vulguis!

A més, pots combinar la visita a l’exposició amb un ampli ventall de tallers i activitats d’allò més enriquidores!

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb el taller o experiència que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!