Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Famílies
Durada60 minuts
LlenguaCatalà i castellà
Preu12 euros per persona*
*Consulta els descomptes

DESCRIPCIÓ

Gaudeix de la visita comentada a l’exposició en família

Us agradaria gaudir d’una exposició dinàmica, interactiva i immersiva amb la família?

Els infants i jovent són clau per combatre el canvi climàtic i és imporant que coneguin la importància de l’alimentació sostenible i saludable. És per això que hem creat aquesta visita: perquè pugueu gaudir en família de l’exposició. L’equip de dinamitzadors/res s’encarregarà d’adaptar les explicacions als vostres interessos i també a les inquietuds dels més menuts.

A més, podeu combinar la visita comentada amb algun dels tallers que oferim a les famílies i al públic general. No us ho penseu més i veniu a l’exposició Menja, Actua, Impacta!

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb el taller o sortida que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.