Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general
Persones per grup25 com a màxim
Durada60 minuts aproximadament
LlenguaCatalà, castellà i anglès
Preu10 euros per persona
*Consulta els descomptes

DESCRIPCIÓ

És una exposició molt intuïtiva, no tindràs cap problema per fer la visita pel teu compte. Tot plegat, a través d’un recorregut molt dinàmic ple de sorpreses!

L’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA et permetrà veure i viure l’alimentació sostenible i saludable com mai ho has fet abans. Et parlarem de malbaratament alimentari, consum de proteïna animal, ultraprocessats, productes de proximitat i temporada i ús d’envasos.

A més, l’exposició et proveirà d’eines i recursos per a fer un canvi real en el teu dia a dia. Es tracta d’un espai de més de 1.500 m2 que et farà reflexionar, que t’oferirà solucions, alternatives a l’hora d’adquirir els aliments i també un espai interactiu perquè puguis expressar el teu punt de vista sobre diversos temes.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!