Propostes per al Públic General

Tu tries com viure l’exposició! Si vols venir amb la família, els amics i amigues o tot sol/a, tens un ampli ventall d’opcions: visita lliure, visita comentada de l’exposició, combinar la visita amb un taller o una descoberta del Delta del Llobregat… I molt més!

Visita l’exposició

Visita l’exposició pel teu compte o amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a.

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Experiències

Combina la teva visita a l’exposició amb altres experiències i acaba de passar un dia fantàstic al Baix Llobregat.

El Delta del Llobregat a fons: quin futur li espera? Quines són les més de 400 espècies que hi viuen? Quins paisatges hi podem trobar? Quin tipus de conreus hi ha?

Sabies que la nostra alimentació té efectes devastadors en la fauna marina? Visita el CRAM per a conèixer el centre de recuperació d’animals marins i les tasques de salvament que duen a terme.

Tallers i activitats

Combina la teva visita a l’exposició amb tallers i activitats que et permetran viure l’alimentació sostenible i saludable de molt a prop. Tots els tallers es poden fer en família amb infants a partir dels 5 anys.

Et proposem anar més enllà del sabor i l’olor a l’hora de sentir els aliments: t’ensenyem a veure’ls d’una altra forma, experimentar amb les textures que tenen i inclús escoltar-los. Acosta’t als aliments amb els cinc sentits!

Vols experimentar amb els aliments? La millor forma de conèixer què ens aporten és embrutar-nos les mans per a descobrir de primera mà de què estan fets.

Què en saps de l’impacte ambiental del consum de peix? Participa en aquest joc de simulació en què l’escenari és un mercat i l’objectiu principal és fer una compra sostenible de peix.

Què en penses de barrejar art i alimentació? Sembla una bogeria, oi? Aquest taller et convida a deixar volar la imaginació i convertir-te en un artista: descobriràs un nou imaginari de colors, formes i pells.

Ens trobem en una Galàxia molt particular: els planetes que la formen són l’alimentació, la son, l’activitat física i el benestar emocional. T’atreveixes a participar al joc de rol de la Galàxia Saludable?

Se’t fa difícil decidir? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor opció!

Contacta’ns!