Modalitats de visita

Vols visitar l’exposició i fer alguna activitat amb la família o els amics? Busques una activitat per a la teva escola o casal? Vols organitzar una jornada de cohesió per a l’equip de la teva empresa? Hem preparat diferents modalitats de visita perquè s’adaptin a cada públic i necessitat. Descobreix-les.

Públic General

Si vols venir amb la família, els amics i amigues o tot sol/a, tens un ampli ventall d’opcions: visita lliure, visita comentada de l’exposició, combinar la visita amb un taller o una descoberta del Delta del Llobregat… I molt més!


Escoles, esplais i casals

Activitats educatives per a escoles, instituts, esplais i casals: vine a l’exposició per tal que els infants i joves gaudeixin d’una oferta enorme de tallers i jocs. Comptem amb propostes adaptades a totes les edats i etapes educatives!

Activitats educatives

Entitats i empreses

Pertanys a una empresa, organització o col·lectiu i tu i el teu equip voleu fer una activitat de cohesió? També teniu ganes d’aprendre en matèria d’alimentació sostenible i saludable? Doncs veniu a gaudir de l’exposició i us farem una experiència adaptada al que necessiteu.

Propostes per a entitats i empreses