Visita a l’exposició + La protecció del mar + Dinar KM 0 (opcional)

Sabies que la nostra alimentació té efectes devastadors en la fauna marina? Visita el CRAM per a conèixer el centre de recuperació d’animals marins i les tasques de salvament que duen a terme.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general
Persones per grup25 persones com a molt
Durada6 h aproximadament
LlenguaCatalà

DESCRIPCIÓ

Tasques de salvament i recuperació de la fauna marina

Una de les problemàtiques més greus del nostre sistema alimentari és l’ús abusiu d’envasos de plàstic. Bona part d’aquests residus acaba al mar, i l’impacte per a la fauna marina és molt greu. Des del CRAM, disposen d’un centre de recuperació d’animals, duen a terme tasques de salvament i organitzen un munt d’activitats per a tot tipus de públic.

Et proposem, doncs, una visita combinada a l’exposició Menja Actua Impacta i al CRAM. A més, també pots gaudir d’una experiència gastronòmica KM 0 per dinar.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita familiar comentada

Vols venir en família? T’agradaria que la visita s’adaptés als teus interessos i a les inquietuds dels més menuts? Escull la visita familiar comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!