Sentir els aliments

Et proposem anar més enllà del sabor i l’olor a l’hora de sentir els aliments: t’ensenyem a veure’ls d’una altra forma, experimentar amb les textures que tenen i inclús escoltar-los. Acosta’t als aliments amb els cinc sentits!

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general; esplais i casals
Persones per grup25 persones com a màxim
Edat recomanadaEducació Infantil i Cicle
Inicial, fins a 8 anys
Durada60 minuts
LlenguaCatalà
PreuA partir de 8,5€ per persona
Dates6, 12, 19 i 26 de març
3, 9, 17, 24 i 30 d’abril

Sent els aliments

Afina els cinc sentits i a gaudir dels aliments!

Et presentem el menjar com un veritable plaer pels nostres sentits. A través de la vista, el gust, l’olfacte, el tacte i inclús l’oïda, et convidem a apropar-te a alguns aliments d’una forma ben especial i original. 

Has tocat mai merenga? Coneixes algun aliment blau? T’agrada l’olor de la col quan bull? O t’has aturat a escoltar les bombolles de l’aigua amb gas?

A més, el preu inclou la visita a l’exposició Menja, Actua, Impacta, per tal que puguis arrodonir la teva experiència.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!