Visita a l’exposició + Espais naturals del Delta + Dinar KM 0 (opcional)

El Delta del Llobregat a fons: quin futur li espera? Quines són les més de 400 espècies que hi viuen? Quins paisatges hi podem trobar? Quin tipus de conreus hi ha?

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Públic general
Persones per grup25 com a màxim
Durada 6 h aproximadament
LlenguaCatalà

DESCRIPCIÓ

La riquesa del Delta: un lloc únic per la seva biodiversitat, els paisatges i els cultius

Vols conèixer la biodiversitat del Delta del Llobregat? Quin futur li espera? Com hem arribat fins la situació d’avui? Quins són els seus orígens? I els principals hàbitats? Aquesta activitat et permetrà conèixer els diferents ecosistemes en què viuen més de 350 espècies d’aus, una trentena d’espècies de mamífers, una vintena d’espècies d’amfibis i rèptils, 17 espècies de peixos…

Tot això i molt més és el que podràs descobrir gràcies a la visita al Delta del Llobregat, que et proposem que combinis amb la visita comentada a l’exposició Menja Actua Impacta i, si vols, d’un fantàstic dinar KM 0.

ALTRES PROPOSTES QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Visita comentada per a escoles

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.