Textures, formes i colors al plat

Aquest taller que combina l’art i la ciència us permetrà alimentar el cos, la ment i la imaginació a través d’un conjunt de propostes dinàmiques i innovadores.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Cicle Inicial, entre 5 i 8 anys.
Persones per grup25 com a màxim
DuradaTaller + visita: 2 hores
LlenguaCatalà
Preu195 euros per grup (inclou la visita a l’exposició)

Deixa volar la imaginació i a cuinar!

Converteix la cuina i els aliments en una font d’inspiració

Sabies que és possible eliminar la fermesa d’un os de pollastre i que aquest tingui textura de gelatina? Has vist mai verdures amb forma fractal? T’animes a cercar els pigments de la pastanaga en un bol d’espinacs? Saps quina empremta deixa la pell d’una col? En aquesta activitat ens fixarem en els aspectes més pictòrics i artístics de l’aliment, per explorar i crear un nou imaginari de colors, formes i pells. La vista i el tacte seran els protagonistes d’aquest tast tan especial!

Podeu combinar la visita comentada a l’exposició Menja, Actua, Impacta amb aquest taller innovador per tal que l’alumnat consideri l’alimentació com una temàtica engrescadora.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!