Mira, toca, olora, tasta i escolta el que menges

Coneixes algun aliment blau? Has tastat la ruca? Gaudeix d’una aproximació sensorial i científica als aliments a través dels 5 sentits.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Infantil / Cicle Inicial, de 6 a 8 anys
Persones per grup25 com a màxim
DuradaTaller + visita: 2 hores
LlenguaCatalà
Preu195 euros per grup (inclou la visita a l’exposició)

Utilitza els cinc sentits per a apropar-te al que menges

Explorar els aliments més enllà del sabor és possible, i en aquest taller aprendràs els trucs per fer-ho

Alimentar-se és una de les funcions vitals de tots els éssers vius. Les persones necessitem menjar per créixer, tenir energia i estar bé amb nosaltres mateixes. Menjar és una necessitat, però també és un plaer pels nostres sentits. Has tocat mai merenga? Coneixes algun aliment blau? T’agrada l’olor de la col quan bull? Has tastat alguna vegada la ruca? O t’has aturat a escoltar les bombolles de l’aigua amb gas? 

En aquesta activitat explorarem les textures, els colors, les olors, els gustos i fins i tot els sons d’alguns aliments. Comprendrem els motius darrere d’algunes d’aquestes sensacions i com es produeixen.

Proposem una experiència combinada, que inclou gaudir i aprendre a través d’aquest taller i també de la visita comentada a l’exposició.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!