#foodwastehero

Sabies que 1/3 dels aliments produïts a escala global són malbaratats? T’agradaria participar en un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves per a tractar la temàtica?

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Secundària, Batxillerat, Graus i Formació d’adults, a partir de 12 anys
Persones per grup25 com a màxim
DuradaTaller + visita: 2 hores
LlenguaCatalà
Preu195 euros per grup (inclou la visita a l’exposició)

Detectius per a combatre el malbaratament alimentari

Joc d’enigmes per a convertir-te en expert/a en la temàtica

El malbaratament alimentari és un fenomen global que també té lloc a casa nostra. Trobar-hi solucions de formes creatives és de vital importància per a reduir la nostra petjada alimentària. Un joc col·lectiu d’enigmes, reptes i proves divertides ens faran prendre consciència de la importància de la problemàtica. També ens convidarà a ser activistes per a reduir el malbaratament alimentari a casa nostra i al nostre entorn.

A més, l’activitat consisteix en una experiència completa que inclou el taller i una visita guiada a l’exposició Menja Actua Impacta. Suma’t al canvi, suma’t a l’alimentació sostenible i saludable!

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!