3,2,1 Acció! Ens enlairem per la galàxia saludable

Una aventura interestel·lar en què coneixerem com estimular el creixement saludable i el benestar dels infants.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Cicle Mitjà / Cicle Superior, entre 9 i 12 anys.
Persones per grup25 com a màxim
DuradaTaller + visita: 2 hores
LlenguaCatalà
Preu/s195 euros per grup (inclou la visita a l’exposició)

DESCRIPCIÓ

Jocs d’activitat física i dinàmiques cooperatives per a promoure hàbits saludables entre el jovent

Existeix una galàxia molt i molt llunyana on hi trobem un conjunt d’hàbits molt recomanables: la Galàxia Saludable. Se’ns presenta una missió molt important per la supervivència de l’espècie humana que consisteix a aconseguir l’equilibri dels planetes que la conformen: l’alimentació, la quantitat i la qualitat del son, l’activitat física i l’esport, i el benestar emocional. 

Ens lliguem els cinturons i ens enlairem cap a una aventura interestel·lar en què, a través del moviment, els jocs de rol i l’aprenentatge cooperatiu, descobrirem els secrets dels estils de vida que estimulen el creixement saludable i el benestar dels infants. Que la diversió ens acompanyi!

Combineu la visita comentada a l’exposició amb aquesta activitat per tal que l’alumnat integri hàbits saludables en l’alimentació i en la resta d’àmbits del seu dia a dia.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada per a casals d’estiu

Infants i joves tenen un paper clau per a combatre el canvi climàtic. Gaudiu de la visita comentada de l’exposició per a sensibilitzar-los en l’àmbit de l’alimentació sostenible.

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!