Propostes per a entitats i empreses

Sou una empresa, organització o entitat i voleu fer una activitat de cohesió? També teniu ganes d’aprendre en matèria d’alimentació sostenible? Veniu a gaudir de l’exposició i us muntarem una experiència adaptada al que busqueu.

Jornades de treball

Organitzeu una jornada de treball a les nostres instal·lacions, en què hi ha tot l’equipament necessari per a reunir-vos i preparar els vostres projectes. Comptem amb un auditori amb capacitat per a 285 persones, 32 sales de treball i molt més.

Finalment, us podeu allotjar a l’alberg de Centre Esplai i dedicar tots els dies que necessiteu a treballar a les nostres instal·lacions!

A continuació, us presentem algunes de les activitats i experiències combinades de què podeu gaudir. Recordeu que, per tal d’organitzar-vos una jornada adaptada a les vostres necessitats, cal que ompliu el formulari!

Visita de l’exposició

Visiteu l’exposició pel vostre compte o gaudiu d’una visita comentada.

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Experiències

Combineu la vostra visita amb altres experiències i acabeu de passar un dia fantàstic al Delta de Llobregat

Visita a l’exposició + Espais naturals del Delta + Dinar KM 0 (opcional)

El Delta del Llobregat a fons: quin futur li espera? Quines són les més de 400 espècies que hi viuen? Quins paisatges hi podem trobar? Quin tipus de conreus hi ha?

Visita a l’exposició + La protecció del mar + Dinar KM 0 (opcional)

Sabies que la nostra alimentació té efectes devastadors en la fauna marina? Visita el CRAM per a conèixer el centre de recuperació d’animals marins i les tasques de salvament que duen a terme.

Tallers i activitats

Combineu la vostra visita amb tallers i activitats que us faran viure l’alimentació sostenible i saludable de molt a prop

Sentir els aliments

Et proposem anar més enllà del sabor i l’olor a l’hora de sentir els aliments: t’ensenyem a veure’ls d’una altra forma, experimentar amb les textures que tenen i inclús escoltar-los. Acosta’t als aliments amb els cinc sentits!

Micro i macro nutrients. Vitals i Saludables.

Vols experimentar amb els aliments? La millor forma de conèixer què ens aporten és embrutar-nos les mans per a descobrir de primera mà de què estan fets.

L’equilibri planetari: joc de rol

Ens trobem en una Galàxia molt particular: els planetes que la formen són l’alimentació, la son, l’activitat física i el benestar emocional. T’atreveixes a participar al joc de rol de la Galàxia Saludable?

Pintem amb pigments naturals

Què en penses de barrejar art i alimentació? Sembla una bogeria, oi? Aquest taller et convida a deixar volar la imaginació i convertir-te en un artista: descobriràs un nou imaginari de colors, formes i pells.

Avui mengem peix?

Què en saps de l’impacte ambiental del consum de peix? Participa en aquest joc de simulació en què l’escenari és un mercat i l’objectiu principal és fer una compra sostenible de peix.