Propostes per a entitats i empreses

Sou una empresa, organització o entitat i voleu fer una activitat de cohesió? També teniu ganes d’aprendre en matèria d’alimentació sostenible? Veniu a gaudir de l’exposició i us muntarem una experiència adaptada al que busqueu.

Jornades de treball

Organitzeu una jornada de treball a les nostres instal·lacions, en què hi ha tot l’equipament necessari per a reunir-vos i preparar els vostres projectes. Comptem amb un auditori amb capacitat per a 285 persones, 32 sales de treball i molt més.

Finalment, us podeu allotjar a l’alberg de Centre Esplai i dedicar tots els dies que necessiteu a treballar a les nostres instal·lacions!

A continuació, us presentem algunes de les activitats i experiències combinades de què podeu gaudir. Recordeu que, per tal d’organitzar-vos una jornada adaptada a les vostres necessitats, cal que ompliu el formulari!

Visita de l’exposició

Visiteu l’exposició pel vostre compte o gaudiu d’una visita comentada.

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Experiències

Combineu la vostra visita amb altres experiències i acabeu de passar un dia fantàstic al Delta de Llobregat

Visita a l’exposició + Espais naturals del Delta + Dinar KM 0 (opcional)

El Delta del Llobregat a fons: quin futur li espera? Quines són les més de 400 espècies que hi viuen? Quins paisatges hi podem trobar? Quin tipus de conreus hi ha?

Visita a l’exposició + La protecció del mar + Dinar KM 0 (opcional)

Sabies que la nostra alimentació té efectes devastadors en la fauna marina? Visita el CRAM per a conèixer el centre de recuperació d’animals marins i les tasques de salvament que duen a terme.

Tallers i activitats

Combineu la vostra visita amb tallers i activitats que us faran viure l’alimentació sostenible i saludable de molt a prop

Sentir els aliments

Et proposem anar més enllà del sabor i l’olor a l’hora de sentir els aliments: t’ensenyem a veure’ls d’una altra forma, experimentar amb les textures que tenen i inclús escoltar-los. Acosta’t als aliments amb els cinc sentits!

Avui mengem peix?

Què en saps de l’impacte ambiental del consum de peix? Participa en aquest joc de simulació en què l’escenari és un mercat i l’objectiu principal és fer una compra sostenible de peix.

Micro i macro nutrients. Vitals i Saludables.

Vols experimentar amb els aliments? La millor forma de conèixer què ens aporten és embrutar-nos les mans per a descobrir de primera mà de què estan fets.

L’equilibri planetari: joc de rol

Ens trobem en una Galàxia molt particular: els planetes que la formen són l’alimentació, la son, l’activitat física i el benestar emocional. T’atreveixes a participar al joc de rol de la Galàxia Saludable?

Pintem amb pigments naturals

Què en penses de barrejar art i alimentació? Sembla una bogeria, oi? Aquest taller et convida a deixar volar la imaginació i convertir-te en un artista: descobriràs un nou imaginari de colors, formes i pells.