[Conferència en línia] Infància i publicitat: una mirada des de la justícia alimentària💪

Ubicació

En línia
mapa

Data

nov. 23 2022

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia
justícia_alimentària_javier_guzmán

En el marc de la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants el 20 de novembre, et convidem a la conferència en línia gratuïta “Infància i publicitat: una mirada des de la justícia alimentària?”, que tindrà lloc el pròxim dimecres 23 de novembre, a les 18.00 h de la tarda.

L’acte comptarà amb la ponència principal de Javier Guzmán, director de l’associació Justícia Alimentària. La conferència girarà al voltant de la necessitat de regular, en l’àmbit públic estatal, la publicitat alimentària d’aliments poc saludables en la infància, partint d’un context on un 82% dels anuncis d’alimentació processada destinats a infants publiciten productes amb un alt contingut en sal, greixos o sucres refinats (estudi de La Gaceta Sanitaria).

Sobre el Dia dels Drets dels Infants

El Dia dels Drets dels Infants se celebra el 20 de novembre en commemoració a la Convenció sobre els Drets de l’Infant, que va ser aprovada el 20 de novembre del 1989 per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Sobre Javier Guzmán

Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, Javier Guzmán és expert en polítiques agroalimentàries, ecologista i activista pels drets humans, la sobirania alimentària i la solidaritat internacional. A més, compta amb una llarga experiència en cooperació internacional i ha treballat en entitats com Intermón-OXFAM i Creu Roja Catalunya.

Més recursos

– Llegeix lentrevista a Javier Guzmán, publicada al blog de Menja, Actua, Impacta.

– Consulta la pàgina web oficial de Javier Guzmán.

Inscriu-t’hi!

Activitat pertanyent al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.