Portes obertes per a mestres – visita lliure

mapa

Data

jul. 03 2022

Hora

10:00 - 18:00

Llengua

Els infants i jovent tenen un paper clau a l’hora de combatre el canvi climàtic i mitigar-ne els seus efectes. En el marc del projecte Menja, Actua, Impacta, comptem amb un projecte educatiu que pretén aproximar l’alimentació sostenible i saludable als joves.

És per això que et volem convidar a la jornada de portes obertes destinada a mestres. Oferim la possibilitat que gaudiu d’una visita lliure a l’exposició en què també podreu demanar informació als monitors/es sobre el projecte educatiu (que podeu trobar a l’apartat Educació del nostre lloc web) i sobre tots els dubtes que tingueu. A més, podeu venir amb companyia d’una altra persona adulta i de dos infants!

L’activitat s’emmarca en les Jornades de portes obertes per a les escolesDescobrim el Baix Llobregat! del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Totes les activitats del projecte educatiu es basen en una diversitat de metodologies didàctiques, que han estat dissenyades en col·laboració amb entitats expertes en les temàtiques. A més, estan dinamitzades per un equip de monitors/es format i especialitzat.