[Conferència en línia] L’aquapònia: cultiu circular de peixos i hortalisses. Dia Mundial de l’Aigua💧

Detalls de l’acte

Ubicació

En línia
mapa

Data

març 22 2023

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Castellà i Anglès

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

Sabies que l’aquapònia és un mètode circular que combina el cultiu de plantes i hortalisses🌱 amb el cultiu de peixos?🐟

L’aquapònia es basa en un procés biològic que transforma les deixalles dels peixos en un fertilitzant natural, permetent el cultiu de plantes i hortalisses d’alta qualitat més ràpidament i emprant menys recursos que en mètodes convencionals. Els avantatges de cultivar plantes i hortalisses amb la tecnologia dels sistemes aquapònics són l’obtenció de productes frescos i sostenibles sense utilitzar fertilitzants químics ni pesticides.

Per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2023, coneixerem tots els detalls d’aquesta pràctica amb el director general de Green in Blue, Loïc Le Goeuff.

SOBRE GREEN IN BLUE

Green In Blue és una empresa emergent de tecnologia circular ubicada a Barcelona i dedicada al desenvolupament de l’aquapònia des de l’any 2015 amb la visió de promoure una cadena alimentària urbana més sostenible. Les activitats principals de l’empresa són la fabricació i la instal·lació de sistemes de cultiu aquapònics, així com la producció de vegetals i peixos sostenibles quilòmetre zero per a negocis de la província de Barcelona. Green in Blue també desenvolupa projectes a escoles i promou tallers educatius a les seves instal·lacions de la Granja Blava, la primera granja aquapònica de Catalunya.

Inscriu-t’hi!

Activitat pertanyent al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.