Jornada de portes obertes per a mestres

mapa

Data

nov. 27 2021

Hora

10:30 - 12:00

Llengua

Els infants i jovent tenen un paper clau a l’hora de combatre el canvi climàtic i mitigar-ne els seus efectes. En el marc del projecte Menja, Actua, Impacta, comptem amb un projecte educatiu que pretén aproximar l’alimentació sostenible i saludable als joves.

És per això que et volem convidar a la jornada de portes obertes destinada a mestres. Oferim una visita a l’exposició i presentarem breument els diversos tallers amb què comptem (que també podeu trobar a l’apartat Educació del nostre lloc web). Podeu venir tantes persones membres de l’equip docent com vulgueu i la inscripció és gratuïta.

Així doncs, donarem a conèixer les propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes que hem preparat amb l’objectiu d’afavorir el compromís dels infants i joves amb un món millor.

Totes les activitats es basen en una diversitat de metodologies didàctiques, que han estat dissenyades en col·laboració amb entitats expertes en les temàtiques. A més, estan dinamitzades per un equip de monitors/es format i especialitzat.