[Conferència] Food design i sistemes alimentaris. El valor del disseny per a la sostenibilitat🍴

DETALLS DE L’ACTE

Ubicació

En línia
mapa

Data

febr. 14 2023

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Català i anglès

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

Què són els sistemes alimentaris i quin paper hi juga el disseny en la seva configuració?, podem aconseguir un món més sostenible a través del disseny alimentari? Aquestes són algunes de les qüestions que s’exposaran i debatran a la conferència en línia “Food design i sistemes alimentaris”, coorganitzada per Fundesplai i l’organització FORK

L’acte, gratuït i en línia, tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de febrer, a les 18.00 h. Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a l’adreça euro.projects@fundesplai.org indicant nom i cognoms. 

Conferència-Food-Design-i-sistemes-alimentaris

La jornada comptarà amb les intervencions de Fabio Parasecoli, professor del Departament de Nutrició i Estudis Alimentaris de la Universitat de Nova York; i Sonia Massari, professora del Departament d’Alimentació Agrícola i Medi Ambient de la Universitat de Pisa, Itàlia. La cofundadora de l’organització FORK, Mariana Eidler, serà l’encarregada de presentar i moderar l’acte.

Conferència pertanyent al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta activitat són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.