[Conferència] Habilitats per a la vida, salut i sostenibilitat🍏📚. Amb Gladys Herrera.

Ubicació

Auditori Centre Esplai
mapa

Data

oct. 26 2022

Hora

10:00 - 12:00

Llengua

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

Cada cop és més clara la relació que existeix, per exemple, entre alimentació i salut o entre salut, ambient i natura. No és tan clara, en canvi, la relació entre la salut i la quantitat i qualitat de relacions que una persona té amb unes altres, en àmbits com la família, el treball, l’escola o la comunitat. Per a veure amb més claredat aquesta relació, comptarem amb Gladys Herrera i el seu enfocament en Habilitats per a la Vida, proposat per l’OMS l’any 1993.

Amb una àmplia experiència en l’àmbit social i educatiu, Gladys Herrera és comunicadora social, experta en producció de material educatiu i formadora de grups en Habilitats per a la Vida (HpV). En l’actualitat és coordinadora pedagògica i tutora del capítol virtual de l’Escola Iberoamericana d’Habilitats per a la Vida, iniciativa de fundació EDEX, amb la qual està vinculada des de l’any 2000.

En aquest marc, és coautora de “El TransCurso”, “La Aventura de la Crianza” i “Con Otros Ojos”, cursos en línia dels quals s’imparteixen diverses edicions cada any. A més, ha acompanyat i format a docents de 16 països d’Amèrica llatina en maneres d’incorporar les Habilitats per a la Vida en el dia a dia de l’escola. Herrera és també coautora de monografies com a “Habilidades para la vida-Manual de entrenamiento” o “La Fiesta de la conversación”, així com de les sèries audiovisuals “Cuentos para conversar” i “Retomemos”.

Inscriu-t’hi!

Conferència gratuïta pertanyent al projecte EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.