[Conferència en línia] L’alimentació en la primera infància 👶

Detalls de l’acte

Ubicació

En línia
mapa

Data

juny 08 2023

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Català i Anglès

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

La nova edició de la guia L’alimentació saludable en la primera infància (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022) és fruit de la revisió bibliogràfica més recent i del treball i consens de professionals de l’àmbit de la nutrició i dietètica, pedagogia, pediatria i seguretat alimentària, i també famílies. Es tracta d’un instrument útil d’informació i d’assessorament que pretén millorar la qualitat de l’alimentació dels infants, garantint així una alimentació segura, saludable i, alhora, responsable, sostenible i ètica.

En aquesta conferència en línia, comptarem amb la participació de Gemma Salvador i Maria Manera, dietistes-nutricionistes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), que explicaran les principals recomanacions i novetats de la guia en l’àmbit nutricional, de seguretat alimentària i atenció a la diversitat, així com el rol de les persones adultes en l’acompanyament de l’àpat i l’alimentació a les escoles bressol. La conferència també abordarà altres aspectes d’interès relacionats amb l’alimentació sostenible i respectuosa amb el planeta, l’entorn i les persones que treballen en la producció i preparació d’aliments.

Inscriu-t’hi!

Activitat pertanyent al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.