[Conferència en línia] Eco-disseny per a una economia circular♻️

Detalls de l’acte

Ubicació

En línia
mapa

Data

des. 20 2022

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Castellà/Anglès

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

En el marc de la celebració del Dia Mundial dels Futurs, estrenem el cicle de conferències “Els futurs de l’alimentació sostenible”.

La primera conferència, titulada “Eco-disseny per a una economia circular♻️”, tindrà lloc el pròxim dimarts 20 de desembre, a les 18.00 h de la tarda.

Aquesta sessió girarà al voltant de la importància de l’eco-disseny a l’hora de fabricar productes i materials per a l’ús alimentari que tinguin un menor impacte ambiental, contribuint a construir un sistema alimentari circular sense pèrdues ni malbaratament.

A més, també es debatrà sobre la nova Llei de Residus, que entrarà en vigor l’1 de gener de 2023 i que afectarà molt especialment el sector de la restauració.

L’acte comptarà amb Mariana Eidler, directora del Food Design Lab d’ELISAVA i co-fundadora de FORK, The Food Design Organization, i amb Sofía Garín, experta en disseny circular i project manager de la consultoria d’innovació sostenible Inèdit.

Inscriu-t’hi!

Activitat pertanyent al projecte europeu EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.