⚠️CANCEL·LADA [Conferència] Alimentació, família i escola🍴🍏

DETALLS DE L’ACTE

Ubicació

En línia
mapa

Data

gen. 19 2023

Hora

18:00 - 19:00

Llengua

Castellà i anglès

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

*COMUNICAT: Per causes alienes a Menja, Actua, Impacta, el projecte EAT:LIFE i Fundesplai, lamentem comunicar-vos la cancel·lació de la conferència “Alimentació, família i escola”, amb Juan Llorca, prevista per aquesta tarda, a les 18.00 h.

El nostre compromís amb l’alimentació saludable i sostenible és ferm. Continuarem treballant per oferir-vos conferències i continguts de qualitat. 

Moltes gràcies i disculpes, un cop més. 

___________________________________________________________________________________________________________

Amb més de 25 anys d’experiència, Juan Llorca es defineix com a un apassionat de la nutrició i de l’alimentació infantil. En aquesta conferència en línia, ens explicarà la seva experiència transformant l’alimentació escolar en els últims anys, i de quina manera podem promoure hàbits alimentaris saludables a través de diverses estratègies que tinguin en compte tots els actors implicats en la comunitat educativa. Més específicament, tractarà la importància de la conscienciació de les famílies a l’hora d’inculcar hàbits saludables i una bona alimentació, així com el paper fonamental que juga un menjador escolar

Més informació sobre Juan Llorca

Fa més de 10 anys, va deixar el seu restaurant per centrar-se en els menjadors escolars, amb el repte d’aconseguir que els infants mengin de manera saludable, saborosa, segura i sostenible als centres educatius. Va assumir els fogons de València Montessori School (primera escola de l’estat espanyol amb el segell Xef KM0 de Slow Food), i va crear el moviment #PorUnaEscuelaBienNutrida, amb el convenciment que l’educació alimentària pot ajudar a millorar la relació dels infants amb el menjar. A través d’aquest projecte, el xef ofereix suport a les escoles en la tasca d’oferir un menú més saludable i a l’hora més respectuós amb el medi ambient.

A més de cuiner, Juan Llorca imparteix conferències, showcooking, cursos, i col·labora amb diferents organismes oficials, associacions i organitzacions, com ara la FAO i Greenpeace. El xef és també autor dels llibres – juntament amb la dietista-nutricionista Melisa Gómez –, Ecss! Un conte per incentivar l’alimentació saludable; Llet amb galetes; Sense dents i a mossegades; i En boca de tothom, amb receptes, trucs de cuina i consells pràctics per a aquelles famílies que busquen una alimentació sana per als seus fills i filles des dels primers mesos fins a l’adolescència.

Inscriu-t’hi!

Conferència pertanyent al projecte EAT:LIFE.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta conferència són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.