[Activitat Gratuïta] Cuina i Ciència amb La Mandarina de Newton🍊

mapa

Data

oct. 29 2022

Hora

11:00 - 12:00

Llengua

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

*Places limitades: 20 persones màxim.

*Formulari d’inscripció obligatori.

Cuina i ciència fa un recorregut narratiu que ens porta la ciència dels diferents plats d’un àpat, des dels entrants fins al brindis final. Una taula d’embotits i formatges, ens permetrà experimentar amb les sorpreses que amaga el pernil dolç o la detecció de greixos en els formatges. Els canelons de verdures ens faran introduir la lactonesa i examinar de ben a prop els espinacs. Un pastís de mandarines serà l’excusa per explorar les mandarines i la maizena. I un brindis molt original tancarà l’àpat.

Gaudirem experimentant conceptes científics vinculats a l’alimentació. Aprendrem què són els macronutrients i els micronutrients, descobrirem aspectes sorprenents de l’enginyeria d’aliments i ens divertirem experimentant amb conceptes físics, com la densitat o la viscositat, i químics, com el pH.

Inscripcions tancades

Sobre La Mandarina de Newton

La Mandarina de Newton és una empresa enfocada en la innovació en cultura científica. Compta amb més de dotze anys d’experiència combinant el mètode científic, el design thinking i el procés creatiu.

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta activitat són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.