[Activitat Gratuïta] Cuina de tardor amb My Gran Chef🍽️

mapa

Data

nov. 19 2022

Hora

11:00 - 12:00

Llengua

Cost

Gratuït

*Places limitades: 20 persones màxim.

Quina importància té la cuina circular?, com podem realitzar accions des de la cuina per a millorar i fer front a l’emergència climàtica?

Ho descobrirem a l’activitat gratuïta “Cuina de tardor”, on comptarem amb l’entitat My Gran Chef, especialitzada en educació nutricional.

Per entendre les claus de la cuina circular (collir, cuinar, menjar i compostar), primerament es prepararà una amanida tèbia de magrana, una recepta de temporada combinada amb ingredients de proximitat. Després d’elaborar la recepta, es recolliran els grans de la magrana per aconseguir-ne les llavors.

A través de l’acompanyament de l’equip de My Gran Chef, es plantaran les llavors en un test reciclable. Al cap d’uns dies, cada participant podrà comprovar a casa seva com han germinat les seves magranes. Si, a més, es trasplanten les llavors en el moment indicat, s’obtindrà un arbre típic del nostre ecosistema.

Descobreix My Gran Chef

El projecte EAT:LIFE ha rebut fons del programa LIFE de la Unió Europea. Els continguts d’aquesta activitat són responsabilitat exclusiva de Fundesplai i no reflecteixen necessàriament l’opinió de la Unió Europea.