EL PROJECTE EDUCATIU

Propostes d’experimentació lúdica, jocs, tallers, reptes i enigmes per potenciar competències i habilitats al voltant de l’alimentació sostenible i saludable. Allà on va l’exposició pots trobar-hi activitats educatives associades.

Programa una visita amb l’escola o l’institut!

ACTIVITATS PER A ESCOLES I INSTITUTS

 

Activitats al Prat del Llobregat

Vine a Centre Esplai amb l’escola o l’institut a fer activitats d’educació ambiental i sobre alimentació saludable i sostenible.

Activitats a l’entorn escolar

Venim a la teva escola o institut per fer activitats o tallers a l’escola o a l’entorn proper. Les anomenem activitats Km0.

Activitats associades a l’exposició itinerant

L’exposició itinerant “Menja, Actua, Impacta” contempla opcions d’activitats educatives a mida, en funció de les necessitats del municipi.

Millors decisions alimentàries

Coneixement, comprensió i compromís per promoure la presa de consciència

Ens enfrontem a una emergència planetària global, amb una crisi alimentària agreujada pel canvi climàtic, importants problemes de malbaratament d’aliments, de sostenibilitat, de salut, de fam, desnutrició, sobrepès, desigualtats i injustícies alimentàries, entre d’altres.

L’alimentació és un factor clau per avançar cap a la sostenibilitat de la vida humana al planeta, i creiem fermament que a través de l’educació podem millorar la situació i empoderar els infants, joves, famílies i de retruc a tota la ciutadania.

Quin model d’alimentació volem?

La necessitat que les persones -especialment els infants i joves- tinguin millors opcions alimentàries mai havia estat tan important.

El mètode més viable és a través del coneixement, la comprensió i el compromís cap a una alimentació sostenible, saludable i accessible per a tothom. Et sumes al canvi?

Un projecte educatiu ideal per a escoles, esplais i instituts

El projecte educatiu de MENJA, ACTUA, IMPACTA incorpora activitats lúdiques, manipulatives i d’experimentació. Des de dues Escape Rooms úniques a tot el país fins a jocs d’enginy, descobertes a la natura, tallers científics,…  Plantegem activitats molt participatives amb dinàmiques inclusives i adaptades a l’edat dels i les participants. Animeu les noves generacions a sumar-se al canvi individual que els permetrà connectar amb l’acció col·lectiva!