Portes obertes per a mestres – visita lliure

Coneixes el projecte educatiu de Menja, Actua, Impacta? Vols descobrir la gran varietat d’activitats que inclou? Vine a les jornades de portes obertes d’aquest cap de setmana i descobreix el projecte i l’exposició!!

DETALLS DE L’ACTE

mapa

Data

jul. 03 2022

Hora

10:00 - 18:00

Llengua

Català

Els infants i jovent tenen un paper clau a l’hora de combatre el canvi climàtic i mitigar-ne els seus efectes. En el marc del projecte Menja, Actua, Impacta, comptem amb un projecte educatiu que pretén aproximar l’alimentació sostenible i saludable als joves.

És per això que et volem convidar a la jornada de portes obertes destinada a mestres. Oferim la possibilitat que gaudiu d’una visita lliure a l’exposició en què també podreu demanar informació als monitors/es sobre el projecte educatiu (que podeu trobar a l’apartat Educació del nostre lloc web) i sobre tots els dubtes que tingueu. A més, podeu venir amb companyia d’una altra persona adulta i de dos infants!

L’activitat s’emmarca en les Jornades de portes obertes per a les escolesDescobrim el Baix Llobregat! del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Totes les activitats del projecte educatiu es basen en una diversitat de metodologies didàctiques, que han estat dissenyades en col·laboració amb entitats expertes en les temàtiques. A més, estan dinamitzades per un equip de monitors/es format i especialitzat.

COM ARRIBAR-HI

Edifici Centre Esplai
Carrer Riu Anoia 42-54 08820
El Prat de Llobregat
Tel: 93 474 74 74
Email: info@menjaactuaimpacta.org

Metro
Línia 9 Sud Parc nou
Línia 1 Sud

  Renfe
PR3 Riu Llobregat – Av Onze de Setembre

 Autobús
L-20, L-3, L-58, L-8, E54, EP1, EP2, N12/Nitbus