[Conferència] Tu dieta puede salvar el planeta

L’Aitor Sánchez ha escrit quatre llibres sobre alimentació sostenible i saludable. És nutricionista, dietista i comunicador i té milers de seguidors a les xarxes socials. Vine a la conferència i coneix-lo, és gratis amb inscripció prèvia!

Detalls de l’acte

mapa

Data

des. 22 2021

Hora

17:00 - 18:30

Llengua

Castellà

Cost

Gratuït amb inscripció prèvia

Primera gran conferència

Ja és aquí la primera conferència en el marc de l’agenda de Menja, Actua, Impacta. I ens estrenem amb un convidat de luxe: l’Aitor Sánchez.

El nutricionista i dietista explica al seu blog que es va endinsar en el món de la salut quan, de petit, la seva mare li va regalar els fascicles de “Érase una vez… El cuerpo humano”. A més, també és tecnòleg alimentari, investigador, educador, formador i voluntari.

Ha escrit quatre llibres sobre alimentació saludable i sostenible: Mi dieta cojea; Mi dieta ya no cojea; ¿Qué le doy de comer?; i Tu dieta puede salvar el planeta.

“Tu dieta puede salvar el planeta” és precisament el nom de la conferència del pròxim dimecres 22 de desembre. L’Aitor Sánchez farà una reflexió sobre l’impacte ambiental dels milers de kilòmetres que recorren els aliments fins al nostre plat; el cost de la producció alimentària; els models d’explotació animal; el cost social dels aliments malsans o l’impacte dels envasos de plàstic en l’entorn.

Inscriu-t’hi!

COM ARRIBAR-HI

Edifici Centre Esplai
Carrer Riu Anoia 42-54 08820
El Prat de Llobregat
Tel: 617 682 924
Email: info@menjaactuaimpacta.org

Metro
Línia 9 Sud Parc nou
Línia 1 Sud

  Renfe
PR3 Riu Llobregat – Av Onze de Setembre

 Autobús
L-20, L-3, L-58, L-8, E54, EP1, EP2, N12/Nitbus