Innovació comestible!

Et fascina el fet que es facin esferificacions? En aquest taller científic de transformació d’aliments aprendràs com és possible.

DETALLS DE L’ACTIVITAT

A qui es dirigeix? Educació Secundària i Batxillerat, a partir de 12 anys
Persones per grup25
Durada90 minuts de taller + 60 minuts per a la visita
LlenguaCatalà
Preu195 euros per grup (inclou la visita a l’exposició)

Innovació comestible!

Darrerament, la cuina ha esdevingut un espai d’innovació. Xefs d’arreu del món han començat a col·laborar amb el món científic per donar pas a noves tècniques, fent servir les propietats físiques i químiques dels aliments per elaborar plats.

En aquesta activitat ens aproparem a conceptes de ciència puntera, com la densitat, la viscositat i el PH dels aliments per aprendre tot gaudint de la gastronomia i l’espectacle. Fins i tot, farem esferificacions! Com la resta d’experiències que oferim en el marc del programa educatiu, l’activitat inclou la visita guiada a l’exposició Menja Actua Impacta.

ALTRES ACTIVITATS QUE ET PODEN INTERESSAR

Visita l’exposició i complementa-la amb l’activitat que més t’agradi

Visita general a l’exposició

Vine a gaudir de l’exposició i apropa’t a l’alimentació sostenible d’una forma innovadora, immersiva i provocativa. Una exposició de més de 1.500 m² per a despertar l’esperit crític al voltant del sistema alimentari.

Visita comentada

Vols visitar l’exposició amb l’acompanyament d’un dinamitzador/a que t’expliqui els continguts segons els teus interessos? Escull la visita comentada i gaudeix d’una experiència gairebé personalitzada!

Escape Food Junior

Les missions per salvar el planeta t’esperen! Treballa en equip, busca, soluciona i aprèn com fer un món millor. Diverteix-te en aquest Escape Room únic a Barcelona!